Huisregels

Slogan

Beste bezoeker,

Indien u overweegt uw hond bij ons te laten logeren, hebben wij wel een aantal huisregels. Uw hond moet ontvlooit, ontwormt en gevaccineerd zijn. Voordat wij voor een langere periode, uw vakantie, uw hond in huis nemen willen wij eerst graag kennis maken. Dit om te kijken of onze weekhondjes met uw hond samen kan, anders heeft u en uw hond geen vakantie.

Normaal werken wij niet met benches en nemen wij kleine honden mee naar boven, maar als u liever heeft dat uw hond beneden blijft of u weet dat de hond de neiging dingen te slopen, dan vragen wij een bench te nemen. Wij nemen geen ongecastreerde reuen op in verband met eventuele loopse teefjes. Als u uw hond komt brengen willen we vragen de voerbakken en de uitlaatlijn mee te nemen. We hebben wel een aantal op voorraad, maar niet voor iedereen als het druk is.

Overigens is het voor ons geen probleem als uw hond medicijnen gebruikt. Hier hebben wij ervaring mee bij andere oppas honden en onze eigen honden. Bij het brengen van uw hond dient er gelijk afgerekend te worden, omdat uw hond mogelijk tijdens uw afwezigheid ziek of geblesseerd kan worden, je weet maar nooit, en als wij dan een bezoek aan de dierenarts moeten brengen, dan hebben wij een reservepotje hiervoor.

Wij gaan er wel vanuit dat als hier een hond ondergebracht wordt, dat wij eventueel in overleg, naar de dierenarts kunnen als wij het niet vertrouwen. Als uw hond in uw vakantie toch bij de dierenarts is geweest, dan dienen de gemaakte kosten hiervoor bij het ophalen van uw hond voldaan te worden. Daarbij vragen wij bij het brengen van uw hond, zijn of haar eigen voer mee te geven. Dit in verband met dat wij meerdere malen hebben meegemaakt dat ze anders maag/darmklachten kunnen krijgen.

Als alles goed gaat tijdens de kennismaking en u heeft zelf een goed gevoel erbij, dan kunnen we kijken of uw hond op de benodigde data hier kan verblijven. Tijdens uw afwezigheid houden wij u met regelmaat op de hoogte hoe het met uw hond gaat door middel van berichtjes en foto’s via e-mail of WhatsApp.

Wat de vakantie opvang betreft, we nemen slechts een paar hondjes op. Daarom kunt u annuleren tot een maand voor uw vakantie, zodat er een ander hondje nog kan komen. Belt of appt u slechts enkele dagen af voor bv 17 dagen naar 7 dagen, dan trekken wij ons terug. Dit is zodat wij weten hoeveel honden er zijn en er geen misbruik wordt gemaakt van ons vertrouwen Wij hopen op uw begrip, maar wij passen onze agenda aan, aan uw hondje.

Bedankt alvast en als u komt kennismaken en/of uw hond komt brengen staat de koffie klaar!

Groeten

Yvonne & CorJan