Over ons

Yvonne en CorJan

Yvonne & CorJan

Leuk dat u mijn site bezoekt, ik zal wat meer vertellen wie wij zijn en wat we doen. Wij wonen in Harderwijk, een bosrijke omgeving en ook vlakbij het water. In de loop der jaren is onze liefde voor dieren enorm gegroeid, huisdieren zijn de enige “personen” die je altijd trouw zullen zijn. Wij zien huisdieren ook absoluut niet als dieren, maar als een gezinslid en zo zullen ze ook behandeld worden.

Doordat wij met zijn drieën samen wonen, hoeft uw hond nooit alleen thuis te zijn en is er altijd de mogelijkheid dat er iemand met uw hond even naar de dierenarts kan. We kunnen daardoor ook voldoende aandacht geven aan alle honden in de oppas.

Wij hebben besloten om honden op te gaan vangen, omdat wijzelf heel erg merkten hoe moeilijk het is om een hond achter te laten in een pension gedurende de vakantie. Ze mogen daar maar af en toe vrij rond lopen, op vaste tijden eten enzo en bij sommige pensions is het zelfs zo dat de grote en kleine honden door elkaar heen lopen en daarom hebben wij besloten Doggiespalace op te richten.

Doggiespalace is een kleinschalige, huiselijke opvang waar uw hond alles mag wat hij/zij bij uw thuis ook mag! Voor verdere informatie kunt u op deze site rond snuffelen en indien u dat wilt kunt u via de contactpagina contact opnemen.

LET OP: wij adopteren en verkopen geen honden!